Εμεις αντέχουμε το κρύο, εσείς αντέχετε ακόμη την απαξίωση σας απο τον λαό

Έλα που όλα αυτά τα είχα προβλέψει, εγώ ένας μη απόφοιτος του χάρβαντ. Εσείς πως δεν τα είχατε προβλέψει κάτοικοι του πλανήτη Άρη ? Γιατι μόνο από τον Άρη πρέπει να είστε κυρά φώφη και να μας λες ότι τα μέτρα απέτυχαν. Απέτυχαν τα μέτρα σημαίνει ότι απέτυχες και εσύ και άντε σπιτάκι σου να φτιάξεις χειλοπίτες. Καλά δεν ξέρατε οτι ο κόσμος δεν έχει λεφτά, οτι του τα φάγατε όλα στους φόρους, στα χαράτσια και ότι για να ζεστάνει τα παιδάκια του, την άρρωστη μάνα του και τα δικά του παγωμένα πόδια, θα κάψει ότι βρει μπροστά του Κάθεστε εσείς στα ζεστά γραφεία σας και λέτε πρέπει να ενημερώσουμε τον λαό, για τις τοξικές συνέπειες του καπνού απο τα ξύλα . Λες και ο λαός ειναι ηλίθιος και δεν ξέρει τι κινδύνους αντιμετώπίζει από τον καπνό, από τα ληγμένα προϊόντα, από την έλλειψη φαρμάκων, απο τον στραγγαλισμό που υπομένει ηρωικά και γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει αύριο ούτε για αυτόν ούτε για την Ευρώπη με τα μέτρα που πέρνονται απο σας και από τους άχρηστους πολιτικούς της Γερμανίας!
Θέλω να σας ενημερώσω οτι εμείς οι κάτοικοι αυτής της χώρας θα ξαναβάλουμε πετρέλαιο στο σπιτάκι μας όταν σταματήσετε την άγρια φορολογία, το άγριο πετσόκομα των μισθών μας και το κυριότερο την τιμή πετρελαίου κάτω από ένα ευρώ
Είμαι βέβαιως ότι εκφράζω την συντριπτική πλειοψηφία του λαού μου και λάβετετο σοβαρά υπόψιν σας
ΠΑΝΟΣ ΜΗ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΑΡΒΑΝΤ

1 σχόλιο

    • Άζη Γουζίου στο 5 Ιανουαρίου 2013 στις 9:13 πμ
    • Απάντηση

    Έλα που ο τοξικός καπνός θα φέρει συνέπειες και σ’ αυτούς! Ας πάνε σ’ άλλον πλανήτη…στον Άρη που λες κι εσύ …για να γλυτώσουν απ’ τον τοξικό καπνό μας κι εμείς απ’ την ληστεία τους. Νάξερε και να φτιάξει χυλοπίτες η Φώφη!!! Μέσα στη γραφειάρα της άλλα “μαγειρεύει”.
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.