Καλή Χρονιά

Καλή χρονιά σε όλους τους Ελληνες. Καλή χρονιά στην πολύπαθη πατρίδα μας, που τόσα τράβηξε τα τελευταία 4 και πλέον χρόνια, από τα άπειρα και παιδαριώδη λάθη πολιτικών, που τα έκαναν απο τον καιρό της μεταπολίτευσης μέχρι και σήμερα. Λάθη που αποκρυσταλώνονται σε ένα μεγάλο λάθος του λαού μας, μιάς και αυτός τους ψήφιζε με ελαφριά την συνείδηση !
Εύχομαι λοιπόν αυτό το χρόνο να έχει την προνοητικότητα αυτός λαός, να βρεί την δύναμη,και να βγει έξω απο όλα τα σκουριασμέναο και κατεστραμμένα κομματικά κλουβιά. Να αγκαλιαστούμε όλοι μαζί και να προχωρήσουμε σε μιά δυνατή ΕΛΛΑΔΑ και να την βάλουμε μέσα στην καρδιά μας, με πολύ ΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ για το μέλλον των επόμενων γενιών μας.
Σκληρή δουλειά άμεση τιμωρία όλων αυτών που θησαύρισαν θέτοντας την πατρίδα μας σε θανάσιμους κίνδυνους. Σε αυτές τις ίαινες δεν υπάρχει καμιά παραγραφή για τα εγκλήματά τους, γιατί αυτό απαιτεί ο Ελληνικός λαός. Και αυτή τη θέληση του δεν μπορεί να την παραβλέψει κανείς!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

2 σχόλια

    • Άζη Γουζίου στο 5 Ιανουαρίου 2013 στις 9:22 πμ
    • Απάντηση

    Καλή Χρονιά μ’ αισιοδοξία! Έξω όλοι αυτοί που κάθισαν στα έδρανα της Βουλής όλα τα χρόνια, όποια θέση κι αν κατέχουν σήμερα. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

  1. Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με ΑΙΣΙΟΔΟΧΙΑ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.