Γιατί πάλι απογραφή κύριε βρούτση μας

Νά πάλι απογραφή στους γέροντες για την σύνταξη τους. Απογραφή λέει μήπως ξαναπαντρεύτηκαν και παίρνουν τη σύνταξη του μακαρίτη ή της μακαρίτη σας. Δηλαδή μέσα στην ακράτεια και το Αλτσχάιμερ αισθάνθηκαν το σκίρτημα του έρωτα και να ξαναβρέθηκαν στην εκκλησία αφού πρώτα κάλεσαν τους συγγενείς για να στρώσουν το κρεβάτι και να τους ευχηθούνε καλούς απογόνους!!!
Και ρωτάω κύριε βρούτση μου αυτή τη δήλωση αφοσίωσης στον εκλιπόντα γιατί δεν ζητήσατε να την κάνουν όταν έκαναν την δήλωση ύπαρξη τους πριν από 2 μήνες? Μήπως θέλετε να τους βάζετε σε συνεχείς ταλαιπωρίες ώστε να αφήσουν αυτό το μάταιο κόσμο και να βρεθούν πλησίον του αποθανώντα συντρόφου τους? Γιατί αν αυτός είναι ο σκοπός σας θα σας συμβούλευα να τους στείλετε στον καιάδα με εκδρομή με τα ΚΑΠΗ !!!
Ας σοβαρευτούμε λοιπόν κύριε Βρούτση. Αν υπάρχουν κάποιοι απατεώνες που κλέβουν συντάξεις είστε υποχρεωμένοι να τους βρήκε και να τους τιμωρήσετε σοβαρά. Αυτή ειναι η δουλειά σας και για αυτό πληρώνεστε!!!
Δεν μπορείτε ομως και δεν έχετε το δικαίωμα να τιμωρείται τους γέροντες και τα παιδια των γερόντων. που είναι κατάκοιτοι, με ανόητες συνεχείς απογραφές.
Ο πατέρας κύριε βρούτση δούλεψε 54 χρόνια για να έχει και αυτός και η μητέρα μου μια σύνταξη στα γεράματα τους! Η μάνα μου είναι κατάκοιτη 90 χρονών και δεν σκέπτεται ούτε να ξαναπαντρευτεί ούτε να πεθάνει για να πάρουν οι ευγενείς δανειστές μας την σύνταξη της !!!
Θα ταλαιπωρηθώ λοιπόν εγώ για να την δηλώσω ανύπαντρη και αμόλυντη αλλά πείτε μου μήπως θέλετε και άλλες πληροφορίες όπως τι μοδάτα ρούχα φοράει ή μήπως τα εσώρουχα της είναι Victoria secret !!!

1 σχόλιο

  1. Απλα τελειος ο τροπος που συνδιαζεται η καυστικοτητα με το χιουμορ στο αρθρο σας…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.