ΝΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

ΝΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

ΝΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ
Ναι έχουμε την φιλοδοξία να πάρουμε στα χέρια μας το δήμο Ηρακλείου ! 
Η φιλοδοξία μας όμως αυτή, δεν έχει κανένα άλλο προσωπικό όφελος, παρά μόνο να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας, στο να δουν ένα διαφορετικό δήμο από αυτό που τους έχουν δώσει μέχρι τώρα ! 
Ένα δήμο σύγχρονο,αξιόπιστο που να προσφέρει σε όλους τους δημότες σύγχρονες υπηρεσίες ! Ηλεκτρονικές υπηρεσίες , ανακύκλωση, καθαριότητα, περιβάλλον φιλικό στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας ! 
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι έχουν τραβήξει οι πολίτες αυτού του προάστειου, από το 1960, που προχωρούσαμε σε κάποια σημεία με γαλότσες στους λασπωμένους δρόμους των εγκατελειμένων περιοχών του Ηρακλείου,μέχρι τώρα που οι ευπαθείς ομάδες, έχουν εχθρικές συνθήκες κίνησης τους, στους δρόμους μας . 
Ναι ζητάμε την ψήφο σου,γιατί νιώθουμε ότι έχουμε ένα διαφορετικό όραμα, από αυτό που σου έχουν δώσει μέχρι σήμερα. Και να είσαι βεβαιος ότι δεν θα σε διαψεύσουμε . 
Εμείς δεν θα σε κεράσουμε καφέ , δεν θα σου χτυπήσουμε την πλάτη,ούτε θα σου ζητήσουμε την ψήφο μας για την φιλία μας , αλλά γιατί το σύγχρονο Ηράκλειο που θελουμε να έχεις,θα είναι το ίδιο καλό και για μας τους ίδιους ! 
Σε περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή, να μας δώσεις εσύ την δύναμη που θα χρειασθούμε, για να αλλάξουμε το υπέροχο προάστειο μας ! Το προάστειο που πραγματικά το λάτρεψα σπο το 1959 που βρίσκομαι εδώ . Το Προάστειο που εδίδαξα μαθηματικά και όχι μόνο, σε πολλά παιδιά του !
Καλή αντάμωση λοιπόν την Κυριακή στις κάλπες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.