Πως πρέπει να αντιμετωπίζει την αντιγραφή του γιου του στο σχολείο, ένας Πρωθυπουργός

 

Σε όλους μας είναι γνωστό, το θέμα της αντιγραφής του γιου ενός Πρωθυπουργού σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο και πόσο άδικα τιμωρήθηκε η καθηγήτρια του. Απόλυση και μάλιστα με εντελώς παράνομο τρόπο.
Αν όμως δεν είμαστε σε αυτή τη Χώρα, δηλαδή στη Κολομβία της Ευρώπης, όπως αναφέρω σε άλλο μου άρθρο, τι θα γινόταν από ένα κανονικό αστό πρωθυπουργό ;
Απλά θα καλούσε την εκπαιδευτικό στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο, για να της δώσει συγχαρητήρια, για την άψογη στάση της, δηλαδή που δεν δίστασε να μονογράψει την κόλλα του γιου του , παρόλο που ήξερε το αξίωμα του πατέρα του και θα της τόνιζε ότι η πατρίδα μας, θέλει τέτοιους εκπαιδευτικούς να την στελεχώνουν. Επίσης θα την ευχαριστούσε για το μάθημα που έδωσε στον γιο του, δηλαδή ότι στο τόπο μας, όλοι οι πολίτες είναι ίσοι και αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο.
Αυτή η ενέργεια του πρωθυπουργού θα ήταν μάθημα , για το ίδιο το παιδί του, αλλά και για τον λαό του !
Δυστυχώς όμως ο λαός μας, δεν θέλει να ψηφίζει τέτοιους πρωθυπουργούς, αλλά ανόητους ανθρώπους που καβαλάνε το καλάμι της εξουσίας για τα καλά. Ήδη ετοιμάζεται, ένας ακόμη τέτοιος πρωθυπουργός !
Καϋμένη συναδελφισσα,  γεννήθηκες σε λάθος τόπο. Καλό παράδεισο!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.