Ωράριο Εκπαιδευτικών

a_kath_1
ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΠΟΥ 30 ΜΕ 35 ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΓΡΑΠΤΑ!!!!

Λοιπόν για να σταματήσει αυτό το καλαμπούρι με το ωράριο των καθηγητών και το πόσο τεμπέληδες ειναι οι εκπαιδευτικοί θα σας πω τα εξής :
Οι ώρες που διδάσκει ένας Εκπαιδευτικός τώρα, ειναι κατα μέσο όρο 20 ώρες εβδομαδιαίος ,που ισοδυναμούν με 40 ώρες οποιασδήποτε άλλης δουλειάς στο δημόσιο! Και αν δεν το πιστεύετε, ας μας αφήσει το υπουργείο παιδείας να βιντεοσκοπήσουμε μάθημα μας με 28 μαθητές και τότε θα δείτε τι εστί βερύκοκο
Κατόπιν έχουμε τουλάχιστον 4 ώρες διοικητικές εργασίες, 2 ώρες εφημερία ,10 ώρες προετοιμασία μαθήματος, γιατί τι νομίζεται οτι μπαίνουμε στις τάξεις και λέμε ότι μας κατεβάσει η γκλάβα μας και άλλες 6 τουλάχιστον ώρες για διαγωνίσματα, εργασίες μαθητών κ.λ.π.
Επίσης έχουμε άλλες 100 ώρες το χρόνο για εκδηλώσεις, εκδρομές και μην μου πείτε ότι διασκεδάζουμε στις εκδρομές με τους μαθητές γιατί μας βγαίνει η πίστη !
Σύνολο καμμιά 70αριά ώρες την εβδομάδα ! Είπατε τίποτε!
Τώρα θα μας πείτε ότι τις ώρες προετοιμασίας και διορθώσεις τις κάνετε σπίτι σας 1
Ναι βρε άπιστοι, θα ήθελα όλα να τα κάνω στο σχολείο και να μην καίω καλοριφέρ και ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι μου, αλλά έχετε έρθει να δείτε στα σχολεία, αν υπάρχουν γραφεία που να. μπορούν οι καθηγητές, με απόλυτη ησυχία, να διαβάσουν και να διορθώσουν τα γραπτά τους?
Λοιπόν αφήστε τους καθηγητές στην ησυχία τους ,να κάνουν την δουλειά τους και να βγάλουν σκεπτόμενους πολίτες, που να ξέρουν τι θα ψηφίζουν αύριο και όχι όπως ψηφίζετε εσείς μέχρι τώρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.