Απεργία καναπές 1-1. Ο Αγώνας συνεχίζεται!

ΧΡΟΝΟΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ:
Γειά σου
Γειά σου και σε σένα !
Που πας δεν έχεις σχολείο? Εσύ νομίζω δεν απεργείς !
Ναι έχουν κατάληψη οι μαθητές, για συμπαράσταση στην απεργία σας και έτσι έφυγα και πάω σπίτι μου, να αράξω στον καναπέ μου!
Συγνώμη να σε ρωτήσω κάτι, αν δεν είμαι αδιάκριτος? Δεν συμφωνείς εσύ με τα αιτήματα της απεργίας μας?
Πως δεν συμφωνώ, αφού και εγώ κινδυνεύω να απολυθώ και να μείνω στο δρόμο χωρίς δουλειά !
Τότε γιατί δεν απεργείς μαζί με μας?
Άκου φίλε μου εγώ δεν βγαίνω οικονομικά για να κάνω απεργία . Πληρώνω τρία χαράτσια για τα τρία σπίτια μου, που το καθένα είναι 140 τετραγωνικά και συντηρώ δύο αυτοκίνητα , ένα μερσεντές και το τζίπ μου. Όσο για τις καταθέσεις μου, δεν θέλω να τις ξοδέψω γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει! Μάλιστα πρόσφατα αναγκάστικα, να βγάλω σε τράπεζα του εξωτερικού 300000 ευρώ ,λόγω της αβεβαιότητας του οικονομικού μας συστήματος και πιθανόν να βγάλω και άλλα ! Αστα γα…….τα ! Ενώ εσύ που δεν έχεις ούτε ένα κεραμίδι δικό σου, και είσαι μεροδούλι μεροφάϊ είσαι μια χαρά . Δεν έχεις κανένα πρόβλημα! Εσύ μπορείς και απεργείς όποτε θέλεις και όσο γουστάρεις! Είσαι τυχερός φίλε μου!
Καλά λοιπόν. Αφού όμως τέλειωσες τόσο νωρίς, γιατί δεν έρχεσαι κάτω στο συλλαλητήριο,να φωνάξουμε κατά των απολύσεων και ας μην απεργείς !
Τι λες φίλε μου που θα πληρώσω εγώ, καθηγητής άνθρωπος, 1 και 40 εισητήριο, για να κατέβω κάτω! Με ρωτάς αν έχω ? Και εντάξει κατεβαίνω κάτω και φωνάζω. Τι νομίζεις θα καταφέρουμε κάτι? Τίποτε φίλε μου ! Τζίφος η υπόθεση ! Άσε με λοιπόν να πάω σπιτάκι μου, να βάλω τις πιζαμούλες μου, να καθίσω στον καναπέ μου με το tablet μου, να κάνω κανένα like σε καμμιά καλή γκομενίτσα και να περάσει και αυτή η ημέρα μου! Άντε ρε π…..η μου, πότε να έρθει εκείνη η ημέρα που θα πάρω σύνταξη και δεν θα βγαίνω ποτέ από το σπίτι μου. Θα χορτάσω καναπέ ! Και το εφάπαξ στη τράπεζα. Για να με ζεσταίνει το χειμώνα η σκέψη του, οτι υπάρχει και δεν χαλιέται!
Καλά λοιπόν φίλε μου εγώ φεύγω τώρα πάω στο συλλαλητήριο και κάποια στιγμή που θα τελειώσει η απεργία θα σε δώ στο σχολείο . Κοίταξε μόνο, μην ξεχάσεις το βράδυ να δεις στις 8 , τις ειδήσεις στο MEGA!
Ναί αυτές βλέπω που το κατάλαβες?

ΠΑΝΟΣ ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ
Sign-01_1_nu_F730AE14

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.