Ρατσισμός

image

Τελικά είναι ο Ελληνας ρατσιστής ? Αυτός που δίδαξε την φιλοξενία από την αρχαιότητα και που είχε σαν θεό τον Ξένιο Δία τον Θεό της φιλοξενίας, ξαφνικά έγινε ρατσιστής.?
Αυτός που έζησε στο πετσί του την μετανάστευση, που φρόντιζε στη κατοχή αλλόεθνους και αλλόθρησκους, ξαφνικά έγινε ρατσιστής?
Αυτός ο λαός που έβγαλε από τα σπλάχνα του πνευματικό κόσμο, που αγκάλιασε όλες τις διαφοροποιημένες ομάδες, ξαφνικά έγινε ρατσιστής ?
Και τελικά τι έγινε?
Τα κόμματα που δε δίνουν δεκάρα για τους Ελληνες, που αυτοκτονούν, που χάνουν τα σπίτια τους, που πεινάνε που εξαθλιώνονται ,τους έπιασε η αμέριστη αγάπη, για τους φουκαράδες τους εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες? μπράβο ευαισθησία !
Δέκα δέκα, έρχονται τα νομοσχέδια για την καταπολέμηση του ρατσισμού.
Κανένα όμως για να λύσει τον γόρδιο δεσμό των καταχρεωμένων Έλληνων !
Είναι γεγονός, ότι άρχισαν οι Ελληνες να ζητούν όλο και πιο δυνατά να φύγουν οι λαθρομετανάστες απο την χώρα μας.
Οι κρατούντες θορυβήθηκαν, διότι πάνε τα φθηνά και εξαθλιωμένα μεροκάματα !
Πως θα πείσουν τους Ελληνες, να προσαρμοστούν στα μεροκάματα της εξαθλίωσης!
Και έτσι εγένετο το αντίρατσιστικό νομοσχέδιο! Αυτή και μόνο αυτή είναι η αλήθεια!
Το να ζητάς να φύγουν οι λαθρομετανάστες ,που εξαθλιώνουν τα μεροκάματα των Ελλήνων, παίρνοντας ελάχιστα και ζώντας σε άθλιες συνθήκες, δεν είναι ρατσισμός, αλλά υπεράσπιση των αξιοπρεπών συνθηκών διαβίωσης των Ελλήνων .
Τους λαθρομετανάστες τους φέρνουν οι πραγματικοί ρατσιστές. Αυτοί που θέλουν πεινασμένα ζόμπι στους δρόμους της Αθήνας , ζόμπι που τα έφτιαξαν στήν δική τους πεινασμένη χώρα, για να έχουν σε όλο τον κόσμο φτηνά εργατικά χέρια !
Αν έχουμε στην Ελλάδα ανάγκη απο εργατικά χέρια, ναι να επιτρέψουμε να έλθουν μετανάστες, αλλά με αμοιβές ανθρώπινες,αυτές που χρειάζεται κάθε άνθρωπος ,για να ζει με αξιοπρέπεια και όχι με αθλιότητα!
Το κόψιμο των κομμάτων της συντήρησης, για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο είναι για να υπερασπίσουν, όχι τα αξιοθρήνητα όντα του Μπαγκλαντές, του Πακιστάν και της Νιγηρίας, αλλά να υπερασπιστούν τα εξαθλιωμένα μεροκάματα της Ελλάδας, όπως τους διατάζει η άθλια κεντρική κυβέρνηση του Βερολίνου!
Οι Έλληνες δεν ήταν ποτέ ρατσιστές! Είναι λαός αγαπητός σε όλο τον κόσμο!
Έχει γίνει πολλές φορές μετανάστης και ακόμη και αυτή τη δύσκολη εποχή έχει πολλά απο τα παιδιά του στην μετανάστευση!
Δεν χρειάζεται λοιπόν αντιρατσιστικός νόμος. Αυτό που του λείπει, ειναι μια ισχυρή ηγεσία, που θα τον ενώσει σαν γροθιά, κατά της επερχόμενης καταστροφής του, από τον συνηθισμένο Γερμανικό ιμπεριαλισμό και θα αποτρέψει στο να γίνει και αυτός, ένα ζόμπι μέσα στα βρώμικα σοκάκια της Παγκοσμιοποίησης!

Ι

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.