Νέο Χρέος

Καλημέρα Εεεελάδα μου. Σήμερα μας φόρτωσαν νέο χρέος 50.000.000.000. Δηλαδή κάθε Έλληνας φορτώθηκε άλλα 5.000 ευρώ !!! Ζήτησα να μου στείλουν το ποσό αυτό που μου αναλογεί και να το φάω αυτές τις ημέρες και να κινηθεί και η πολυπαθής αγορά αλλά μου είπαν πριτς. Θα πάνε στις τράπεζες που υποφέρουν οι κακόμοιρες.
Που είδατε βρε παιδιά να υποφέρουν οι τράπεζες? Βλέπετε καμμιά τράπεζα να στέκεται μπροστά σε ταμείο και να πληρώνει φόρο εισοδήματος, φόρο επιτηδεύματος, χαράτσι, ακριβά τέλη κυκλοφορίας ακριβή ΔΕΗ κλπ ή να στέκεται μπροστά σε σκουπιδοτενεκε και να αναζητά τροφή όπως κάνουν χιλιάδες άνθρωποι στην πατρίδας μας.
Και καλά εντάξει τα παίρνουν αυτές οι καταταλαιπορημένες και φουκαριάρηκες τράπεζες, ομως γιατι εγω πρέπει να πληρώσω το χρέος τους? έχεις δεί´ ποτέ κάποιον να δανείζεται χρήματα και να τα πληρώνει ο γείτονας!
Ευτυχώς ομως έχω έξυπνους πολιτικούς που μου λένε ότι αν δεν τα πάρουν θα χαθούν οι καταθέσεις μου σε αυτές.
Λοιπόν επειδή δεν είμαι γκαγκά σας λέω ότι:
1) δεν έχω καταθέσεις όπως το μεγαλύτερο κομμάτι του Ελληνικού πληθυσμού
2) οσοι συμπολίτες μου έκαναν το σκατό τους παξιμάδι για να έχουν, τα δούλεψαν και δεν έχουν δικαίωμα αυτοί οι αρχικλεφταράδες να τους τα φάνε. Ειναι υποχρεωμένες όλες οι τράπεζες να έχουν τις καταθέσεις μας σε πρώτη ζήτηση διαθέσιμες, αλλιώς παρανομούν σε βαθμό κακουργήματος
Δηλώνω λοιπόν ως ΕΛΛΗΝΑΣ πολίτης που συμμετέχω ενεργά σε αυτήν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ότι δεν αναγνωρίζω κανένα χρέος απο αυτά τα 50.000.000.000 που παρέχουν Σοιμπλέ και Μέρκελ διότι αυτοί παραβίασαν τους διεθνείς νόμους περί παγκόσμιου χρέος και υποθηκευουν το μέλλον των παιδιών μας καταστρατηγόντας όλες τις διεθνείς συμβάσεις περί χρέους. Άγνοια νόμων και αποφάσεων διεθνών δικαστηρίων δεν λαμβάνεται υπόψιν.
Υπενθυμίζω επιπλέον ότι η Ισπανία που πήρε δάνειο για τις τράπεζες της δεν το χρέωσε στον Ισπανικό λαό!!!
ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΝΕΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΌΤΟΥ
ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.