ΔΕ ΥΕ Χαμηλών προσόντων

Εχω ακούσει σε αυτή τη χώρα τις άπειρες ρατσιστικές υστερίες άκουσα καί αυτή !!!
Οι υπάλληλοι ΔΕ και ΥΕ είναι χαμηλών προσόντων και πρέπει να απολυθούν. Γιατί τότε βρε παιδιά δεν τους εκτελούμε κιόλας αφού είχαν το θράσος να μην τελείωσουν Πανεπιστήμιο αλλά πήγαν να δουλέψουν στο δημόσιο.
Πως θα βγάζουν φωτοτυπίες θα στέλνουν φαξ θα κρατάνε πρωτόκολλο θα βρίσκονται στο θυρωρείο θα κάνουν μεταφορές εγγράφων θα οδηγούν τα υπουργικά αυτοκίνητα θα διορθώνουν βρύσες του υπουργείου θα θα θα χωρίς πτυχίο ? Εγώ λέω μάλιστα ότι για όλες αυτές τις δουλειές χρειάζονται και μεταπτυχιακοί τίτλοι η ακόμη περισσότερο να έχουν παρακολουθήσει και τις διαλέξεις του ακατανόμαστου στο ΧΑΡΒΑΝΤ(πω πω ακούω ΧΑΡΒΑΝΤ και λιώνω)
Καταλαβαίνω βέβαια τις προσπάθειες των κυβερνώντων για να απογειώσουν το Δημόσιο,αλλά αγαπητοί μου δεν χρειαζόμαστε αστροναύτες για να το απογειώσουμε.
Χρειαζόμαστε τεχνολογία και επιμόρφωση του υπάρχοντος προσωπικού και τοτε καθένας από αυτούς θα δουλεύει περισσότερο και από 5 γερμανούς(1 Γερμανός είναι μονάδα μέτρησης εργασίας κατα Χούφτελ,πως λέμε π.χ. 1kw 1cal κλπ)
Διότι αν θυμάστε οι υπάλληλοι του δήμου της Αθήνας αντί να μηχανογραφούν τους υπάρχοντες φακέλους του αρχείου του δήμου έβαζαν τα έγγραφα σε άλλους καινούργιους Φάκελοους.Αυτοι έφταιγαν που ήταν ΔΕ και ΥΕ Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΈΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΆΦΗΣΗ!!!
Η χώρα μας χρειάζεται μια πάρα πολύ σκληρή σοβαρή και επίπονη εργασία για να μπορέσει να ξεφύγει από τις καταστροφές που έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα τρώϊκα και Γερμανικός σωβινισμός.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.